17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε early access έκδοση το πολύ ενδιαφέρον μείγμα RPG, open-world και simulation

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λάτρεις της Άγριας Δύσης και των games που βασίζονται σε αυτό το σκηνικό ίσως βρουν ενδιαφέρουσα την πρόσφατη κυκλοφορία, έστω σε early access, του Wild West Dynasty της Moon Punch Studio. Πρόκειται για ένα υβριδικό game που συνδυάζει στοιχεία open-world, RPG και simulation, όπου καλείσαι να χτίσεις την δική του «δυναστεία» στην Αμερική του 19ου αιώνα.

Ξεκινάς ως ένας μοναχικός τυχοδιώκτης που αναζητά ένα μέρος για να γίνει η βάση των επόμενων γενεών. Μπορείς να εξερευνήσεις τον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού είτε πεζή, είτε καβάλα στ’ άλογο, αντιμετωπίζοντας κάθε πιθανό κίνδυνο, αναζητώντας θησαυρούς, ανακαλύπτοντας μυστικά και συλλέγοντας πόρους για να φτιάξεις τη δυναστεία σου. Στην πορεία θα χρειαστεί να κατασκευάσεις εργαλεία, να δημιουργήσεις καλλιέργειες, να στρατολογήσεις κόσμο που θα εργάζεται για εσένα και φυσικά να επιβιώσεις από τους κινδύνους της Φύσης και των άλλων πιστολέρο.

Η βασική υπόθεση περιλαμβάνει δεκάδες αποστολές, πλούσιους διαλόγους με σύστημα διαφορετικής εξέλιξης ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρεις και πληθώρα επιλογών για να χτίσεις και να διαχειριστείς την πόλη που ονειρεύτηκες (σαλούν, σιδεράδικα, ξενοδοχεία, σερίφηδες κλπ.).

Το Wild West Dynasty είναι διαθέσιμο σε early access έκδοση για Windows PCs μέσα από τα καταστήματα Steam, GOG και Epic Games Store.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό