24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σε 15-20 μέρες θα επιστρέψει η κανονικότητα στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Την εκτίμηση πως ο Βόλος θα επανέλθει σε κανονικότητα σε 15-20 ημέρες εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στη θεσσαλική πόλη η κατάσταση δείχνει σημάδια βελτίωσης, έστω και στοιχειωδώς με την υδροδότηση μέρους της πόλης με μη πόσιμο νερό, αλλά μόνο για οικιακή χρήση.

«Ενημέρωσα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και της εξήγησα πώς είναι η κατάσταση και ότι ο Βόλος σιγά σιγά επανέρχεται σε μία κανονικότητα, τόσο με την ηλεκτροδότηση, όσο και με την υδροδότηση που είναι τα δύο κύρια θέματα που απασχολούν την πόλη και τον πληθυσμό. Η πόλη είναι γεμάτη σκόνη, αλλά σας εγγυώμαι ότι σε 15-20 ημέρες θα έρθει σε πλήρη κανονικότητα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω από 150 μηχανήματα και αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε. Και αυτά εξήγησα στην κυρία Πρόεδρο που ήθελε να μάθει για την κατάσταση στον Βόλο και το Πήλιο και ευχήθηκε να μη ξανασυμβούν και να ξεπεραστούν γρήγορα οι πληγές που άφησε πίσω της η θεομηνία» ανέφερε συγκεκριμένα.

Πάντως, στον Βόλο και όλο το πολεοδομικό συγκρότημα είναι και το πρόβλημα της μη υδροδότησης που έχει προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον επιχειρηματικό κόσμο αφού δεν λειτουργούν εστιατόρια, καφέ, μπαρ, φούρνοι και ξενοδοχεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό