21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σε φωτογραφικό σαφάρι με την εφαρμογή Expert RAW

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από ένα μήνα η Samsung και η Discovery κυκλοφόρησαν ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τίγρεις, τραβηγμένο με το Galaxy S21 Ultra. Τώρα η ναυαρχίδα βγήκε ξανά στη φύση, προκειμένου να επιδείξει τις φωτογραφικές της ικανότητες και συγκεκριμένα για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής κάμερας Expert RAW.

Η εφαρμογή καταγράφει γραμμικά αρχεία RAW 16-bit με ενσωματωμένο προφίλ για το Lightroom και ένα εύχρηστο κουμπί για εξαγωγή αρχείων στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Ο φωτογράφος άγριας φύσης και ambassador της Samsung, Shaaz Jung, βάζει την τετραπλή κάμερα να τεσταριστεί σε θέματα τόσο μεγάλα όσο ένας ελέφαντας και τόσο μικρά όσο μια αράχνη.

Τα manual controls που προσφέρει η εφαρμογή είναι ζωτικής σημασίας σε ορισμένες σκηνές, π.χ. εστίαση ακριβώς στη μικρή αράχνη που κρέμεται στον ιστό της. Η χειροκίνητη εστίαση είναι διαθέσιμη και για τις τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και συνοδεύεται από δύο δωρεάν μήνες Adobe Lightroom.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε εάν και πότε θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό