18.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σε φυλακή ή στο… Χίλτον; Το κελί του Ντάνι Άλβες έχει μέχρι και πισίνα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση εις βάρος μίας 23χρονης γυναίκας και καταδικάστηκε από το δικαστήριο με ποινή φυλάκισης για 4.5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, χρειάστηκε να καταβάλλει 150.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, τα οποία τα κάλυψε ο καλός του φίλος, Νεϊμάρ. 

Η φυλακή τώρα περιμένει τον Ντάνι Άλβες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», για εκείνον θα είναι περισσότερο σαν να επισκέπτεται το… Χίλτον. Ο 40χρονος θα παραμείνει στη φυλακή «Brians 2», η οποία βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ έχει ανοίξει το 2007 και φιλοξενεί 1.500 κρατούμενους.

Πρόκειται για μία υπερπολυτελή φυλακή, η οποία θυμίζει αυτές που μπορεί κανείς να έχει δει σε… ταινίες. Διαθέτει πισίνα, ώστε όλοι να… δροσίζονται το καλοκαίρι, ενώ αναμένεται πως ο Ντάνι Άλβες θα μοιραστεί το κελί του με έναν πρώην σωματοφύλακα του Ροναλντίνιο! Η «Marca» αναφέρει πως κι εκείνος βρίσκεται στη φυλακή για σεξουαλική επίθεση.

Ο πιο διάσημος «κάτοικος» αυτής της φυλακής ήταν ο προγραμματιστής, Τζον ΜακΆφι, ο οποίος απεβίωσε μέσα στο κελί του τον Ιούνιο του 2021, έχοντας κατηγορηθεί για απάτη, ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή στις ΗΠΑ, πριν τον θάνατό του. Μάλιστα, εκείνος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τα εξής για τη φυλακή αυτή: «Η ζωή στις φυλακές της Ισπανίας είναι λες και είσαι στο Χίλτον. Εδώ μου συμπεριφέρονται λες και είμαι άνθρωπος, όχι απλά ως ένας αριθμός».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό