23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε συζήτηση για να πρωταγωνιστήσει στo Jurassic World 4

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αναμένεται να αρχίσει συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Jurassic World». Το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε την είδηση και αναφέρει ακόμα ότι η Universal Pictures προχωρά αρκετά γρήγορα με το πρότζεκτ.

Το Jurassic World, το δημοφιλές σίκουελ του ιστορικού πια Jurassic Park, αρχικά σχεδιαζόταν ως τριλογία. Ωστόσο μία τέταρτη ταινία είναι στα σκαριά.

Για την ταινία «Jurassic World 4» προς το παρόν δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες, έχει όμως ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου του 2025.

Δεινόσαυροι… στην πόλη;

Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Λιτς, ο Γκάρεθ Έντουαρντς ανέλαβε να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς σε σενάριο του Ντέιβιντ Κόεπ.

Αν και οι ταινίες «Jurassic World» δεν έχουν αποσπάσει την ίδια αναγνώριση από τους κριτικούς με το αρχικό αριστούργημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ του 1993, έχουν τεράστια εμπορική επιτυχία. Οι ταινίες «Jurassic World», «Jurassic World: Fallen Kingdom» και «Jurassic World: Dominion» είχαν εισπράξεις πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε επίσης ότι η νέα ταινία θα στην παραγωγή τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και τους Frank Marshall και Patrick Crowley, οι δεσμοί των οποίων με το συγκεκριμένο franchise είναι πολύ παλιά.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα εποχή του franchise, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα επικεντρωθεί σε μια εντελώς νέα ιστορία που θα αναζωπυρώσει τη σειρά ταινιών και θα την οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι η ταινία θα ονομάζεται «Jurassic City», υποδηλώνοντας ένα αστικό σκηνικό για την νέα αυτή ταινία δεινοσαύρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό