21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε σοκ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σου σηκώνεται η τρίχα, ούτε ξυστά δεν θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή ένα πρόσφατο podcast αναφορικά με την υπόθεση του YouTuber που βασάνιζε AμεΑ σε ζωντανές συνδέσεις και μάλιστα επί πληρωμή, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξέφρασε τον αποτροπιασμό της.

«Εγώ άκουσα πρόσφατα ένα podcast του Άρη Δημοκίδη κι έπαθα σοκ. Όχι το YouTube δεν θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει ούτε ξυστά να περάσει. Τρόμαξα, τρόμαξα.

Για έναν YouTuber λέμε, που τον συνέλαβαν διότι κακοποιούσε συστηματικά και επί πληρωμή από τους followers του άτομα με ειδικές ανάγκες. Τη ρώτησα κιόλας την κόρη μου «έναν τάδε τον έχεις ακουστά;» και ευτυχώς μου είπε όχι.

Σου σηκώνεται η τρίχα που υπάρχει τέτοιου είδους περιεχόμενο εκεί έξω και μάλιστα ότι υπάρχει και ελεύθερο. Νομίζω ότι δεν το πιστεύουν ούτε και οι άλλοι YouTubers, γιατί νομίζεις ότι όλα αυτά είναι σε αυτό που λέμε «σκοτεινό διαδίκτυο». Κι όμως δεν είναι στο σκοτεινό, είναι στο ελεύθερο διαδίκτυο», είπε μέσα από την εκπομπή της και συνέχισε:

«Σε άλλον πλανήτη μάλλον ζούμε, σοκ. Προσοχή! Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι υπάρχει κόσμος που βασανίζεται live στο YouTube κι ο άλλος δίνει χρήματα; Κι όλα αυτά δε στην Ελλάδα, γιατί νομίζαμε ότι μόνο στην Αμερική γίνονται κάτι τέτοια. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό