17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σε ρυθμούς… Copa Africa ο Μουκουντί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό ζήτημα, αφού ο Άρολντ Μουκουντί συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Καμερούν για το Copa Africa, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» βρίσκεται στην προεπιλογή των 55 ποδοσφαιριστών του Ριγκομπέρτ Σονγκ και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί η οριστική του αποστολή για την διοργάνωση, η οποία θα αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Έτσι, εφόσον στο τέλος ο Μουκουντί μπει εντός 23άδας, αυτό σημαίνει πως ο Ματίας Αλμέιδα θα χάσει τον έναν εκ των δύο βασικών του στόπερ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα του απουσιάσει και από πολλά ντέρμπι. Ο Καμερουνέζος θεωρείται δεδομένο πως θα αγωνιστεί και κόντρα στον Ολυμπιακό (07/01) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Super League, αλλά εάν μετά κληθεί θα… λείψει στον Αργεντινό τεχνικό.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Μουκουντί δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, αλλά και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έπειτα, εάν το Καμερούν προχωρήσει στο Copa Africa, τότε ενδέχεται να απουσιάσει και από τα παιχνίδια με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Κηφισιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Copa Africa θα δώσει το «παρών» σίγουρα ο Ζίνι με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας, ενώ στην εθνική ομάδα του Ιράν για το Κύπελλο Εθνών Ασίας (Asian Cup) αναμένεται να βρεθούν οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό