24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λιούμπιτσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχίζει και ανεβάζει πάλι την αγωνιστική της απόδοση η ΑΕΚ και αυτό φαίνεται από τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας. Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από τον Άρη στο κύπελλο Ελλάδας, η «Ένωση» έχει επιστρέψει φουριόζα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είχε προηγηθεί η ευρεία νίκη με 5-0 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, ενώ ακολούθησε το 3-0 επί του ΟΦΗ στην «OPAP Arena» για την 20η αγωνιστική της super league.

Μπορεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να μην έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική προσθήκη τον Γενάρη, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης που τις τελευταίες ώρες, ακούγεται πολύ έντονα για την νταμπλούχα Ελλάδος. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένας ποδοσφαιριστής που όχι μόνο είχε κάνει καλές εμφανίσεις κόντρα στην ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League, αλλά είχε βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σύμφωνα με το «balkan scout», οι επαφές των «κιτρινόμαυρων» με την ομάδα του Ζάγκρεμπ, είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί το deal με τον 27χρονο αμυντικό χαφ. Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα:

«Σε εξέλιξη προχωρημένες συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Και οι δυο πλευρές είναι αισιόδοξες ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό