18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σε ποιους πρώην παίκτες προσφέρουν χιλιάδες ευρώ για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πολύ μεγάλο βαθμό θα δούμε πρόσωπα που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται στην Acun Medya, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου του Survivor. Κι ενώ για την ομάδα των Μαχητών οι πληροφορίες λένε ότι οι επιλογές είναι πολύ δυνατές και έχουν αφήσει μεγάλη ικανοποίηση στους συντελεστές, η επιλογή των Διασήμων φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας από το αναμενόμενο.

Ιδανικά, η εταιρεία παραγωγής θα ήθελε να φτιάξει μια ομάδα με νέους Διάσημους. Αυτό δεν έχει επιτευχθεί κι έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό θα δούμε την επιστροφή στο Survivor προσώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή «Mega Καλημερα», για να επιστρέψει ο James Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να «κλειδώσει» η ομάδα των Διασήμων που θα πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό