21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε ποια αγαπημένη σειρά “εισβάλλει”

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού.

Μίλησε για την ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε σε ηλικία 20 ετών, αναφέρθηκε στα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ μίλησε και για τις επιλογές που έκανε στην καριέρα της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως αναμένεται να “μπει” στη σειρά “Η Παραλία” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο της.

“Και ναι, μπαίνω στην “Παραλία”! Δεν ξέρω ακριβώς πότε. Μπαίνω στο 106 επεισόδιο. Δεν ξέρω σε ποιο είμαστε τώρα!” είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε στο επεισόδιο 85.

Για την ψυχοσύνθεσή της και τον χαρακτήρα της, η Μαρία Ναυπλιώτου είπε: “Πότε επιτρέπεις να πενθήσεις, να κλάψεις ουσιαστικά και να θεραπευτείς από αυτό το κλάμα. Ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς πράγματα για τον εαυτό σου, να μην σου αρέσεις πάρα πολύ, να δημιουργείς μια σχέση με τον εαυτό σου για να καταλάβεις πράγματα και να θεραπεύσεις πράγματα και να προχωρήσεις”.

“Ήμουν αρκετά νέα όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν στοιχεία του χαρακτήρα μου και δεν ήξερα πώς να τα αναγνωρίσω και να τα διαχειριστώ. Υπήρξε μια διαφορά και μια έλλειψη σύνδεσης μεταξύ αυτού που αισθανόμουν κι αυτού που σκεφτόμουν και έδειχνα προς τα έξω. Ήμουν 21 ετών όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μια απόσταση αυτού που αισθανόμουν και έδειχνα προς τα έξω. Ζήτησα τη βοήθεια μιας ψυχοθεραπεύτριας που με βοήθησε, με πήρε από το χέρι και σιγά σιγά άρχισα να γνωρίζω τον εαυτό μου, να δημιουργώ μια σχέση με τον εαυτό μου και να δημιουργώ μια σύνδεση του εαυτού μου και της καρδιάς μου. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, να υπάρχει σύνδεση” είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

“Όλοι έχουμε να παλέψουμε με τους δαίμονές μας, με τις επιλογές που κάνουμε. Άλλοτε είναι καλές, άλλοτε είναι καλύτερες, άλλοτε είναι χειρότερες. Και έτσι πάει η ζωή. Όμως, μέσα από αυτές τις επιλογές, εγώ γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου. Κατάλαβα τι θέλω, τι δεν θέλω, πού κάνω λάθος, πού είμαι σωστή. Επίσης, κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα, αυτό ακριβώς που επιθυμούσα. Κατάφερα να πω “όχι” και να μην πάω σύμφωνα με τις επιταγές άλλων. Όλα αυτά τα θεωρώ κατακτήσεις. Νιώθω τυχερή κι ευλογημένη” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό