30.8 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Σε παραλήρημα ο Βαλάντης στο Survivor: «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι», είπε στην Μυριέλλα ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύελλα στην ομάδα των Διασήμων με το ξέσπασμα του Βαλάντη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Χαμός έγινε στο Survivor, στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/1) στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Βαλάντης ήταν σε παραλήρημα δείχνοντας την διαφωνία του στην ηθοποιό και συμπαίκτρια του, Μυριέλλα Κουρεντή με αρκετά σκληρό τρόπο.

Ο τραγουδιστής χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον της ηθοποιού τόσο για το ταλέντο της όσο για την προσωπική της ζωή εντός και εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτό να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Η ηθοποιός του απάντησε «Δεν μπορείς να το παίζεις αφεντικό. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ σέβομαι και τους μικρότερους μου και τους μεγαλύτερούς μου και τους ίδιους με μένα» και τότε εκείνος ξεκίνησε να φωνάζει ακόμα περισσότερο.

«Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό