22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σε Μόναχο και Μπολόνια για… δεύτερες γνώμες ο Κουρμπέλης

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την επέμβαση που υποβλήθηκε πριν από περίπου 2.5 μήνες (20/01) στους κοιλιακούς/προσαγωγούς, ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις κι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από το περασμένο Σεπτέμβριο και μετά την λαπαροσκοπική επέμβαση που έκανε εκτιμήθηκε ότι θ΄ άφηνε πίσω το πρόβλημά του, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Στο πλαίσιο αυτό συναποφασίστηκε την Κυριακή (04/04) να μεταβεί την Τρίτη (06/04) στο Μόναχο κι ακολούθως την Τετάρτη (07/04) στη Μπολόνια, στα δύο κορυφαία (κι εξειδικευμένα) κέντρα που υπάρχουν στην Ευρώπη για το συγκεκριμένο πρόβλημα (σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών).

Ο διεθνής άσος θα πάρει και δεύτερες ιατρικές γνώμες και θα συμβουλευτεί τους γιατρούς των δύο κορυφαίων κλινικών (στο Μόναχο είχε πάει πριν από περίπου 10 μήνες για παρόμοιο πρόβλημα και ο Αχιλλέας Πούγγουρας), να δει πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα και κυρίως πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό