16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Σε μία σεζόν άσπρισαν τα μαλλιά του Δημήτρη Πανόπουλου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολίασε τις δηλώσεις και το ύφος του συνεργάτη της παρουσιάστριας του Alpha

Δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια Σου» έκανε ο συνεργάτης της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», Δημήτρης Πανόπουλος, οι οποίες αφορούσαν στις εξελίξεις γύρω από τις τηλεοπτικές μεταγραφές, αλλά και το δικό του επαγγελματικό μέλλον.

Η Μαρία Μπακοδήμου, τόσο πριν, όσο και μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, δεν δίστασε να κάνει το δικό της σχόλιο, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την παρουσία του δημοσιογράφου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. «Ασπρίσανε τα μαλλάκια του εκεί που ήταν. Σε μία σεζόν ασπρίσανε τα μαλλιά του; Έλα, Παναγία μου!», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου, δίνοντας την πάσα να πέσει το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου.

«Πάντως, βλέπεις πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι; Εγώ, ας πούμε, την ενημέρωση δεν την αντέχω, γιατί είναι μαύρη και σκληρή. Αυτός θέλει να κάνει ενημέρωση, είναι η επιλογή του, είναι πιο κοντά σε αυτό», σχολίασε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Εμένα δεν μου βγάζει να τρελαίνεται που είναι σε αυτή την εκπομπή, δεν ανέφερε καν το όνομα της Ναταλίας. Και όταν σε ρωτάνε, για το αν θα είσαι του χρόνου και το θέλεις, λες έστω και διπλωματικά “θέλω να είμαι”, “θα το συζητήσουμε”. Δεν λες “θα μιλήσω με το κανάλι”», παρατήρησε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Ίσως επειδή τον είδες από κοντά και μπορεί να σου είπε και κάτι εκτός κάμερας. Είπε αυτό που εκπροσωπεί την αλήθεια του, διπλωματικό είναι αυτό που είπε», υπογράμμισε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό