16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σε λίγο καιρό θα φύγει από τη ζωή διάσημη ηθοποιός

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (18/1) η Άννα Φόνσου καθώς έκανε γνωστό πως το «Σπίτι του Ηθοποιού» συντηρεί μία πάρα πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία σε λίγο καιρό θα φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Άννα Φόνσου «φιλοξενήθηκε» σήμερα το πρωί από την εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου.

«Αυτή τη στιγμή το “Σπίτι του Ηθοποιού” συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτή τη ζωή», σημείωσε -μεταξύ άλλων- η Άννα Φόνσου με τις δηλώσεις της να αφήνουν άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής.

Παράλληλα, σημείωσε πως «κι εγώ κάθε ημέρα, χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να της κάνουμε τη ζωή της, είναι και πολύ νέα, τους τελευταίους μήνες καλύτερη».

«Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μας»

Αναφερόμενη στην υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου η πρόεδρος του «Σπιτιού του Ηθοποιού» είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθεια μας, αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το «Σπίτι του Ηθοποιού». Είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο και έχουμε στείλει το ΦΕΚ σε όλους τους Έλληνες ηθοποιούς για το τι μπορεί να προσφέρει».

Αφού ανέφερε μια σειρά από άλλες δράσεις στήριξης, η ηθοποιός τόνισε: «Έχω στείλει επιστολές σε 30 παραγωγούς να έρθουν να δουν τους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και να τους πάρουν σε κάποια δουλειά, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς τους».

«Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το «Σπίτι του Ηθοποιού» να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα», επισήμανε η Άννα Φόνσου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό