23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σε επίπεδο μήνα η στήριξη των εργαζομένων που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναστολή εργασίας. Από τη Δευτέρα το νέο έντυπο στην Εργάνη για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε ο υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γ. Βρούτσης.

Ο Υπουργός επισήμανε ότι θα συνεχίσουν να στηρίζονται από το κράτος οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, καλύπτοντας τόσο τους μισθούς σε επίπεδο μήνα (όχι 45 ημερών), όσο και τις ασφαλιστικές εισφορές επί του πραγματικού τους μισθού.

Από τη Δευτέρα, με νέο έντυπο που θα δημιουργηθεί στο Π.Σ. Εργάνη, θα είναι δυνατή η επίλυση των προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί (βλ. εγκύκλιο 17078/505/30.4.2020), ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να κάνουν διορθώσεις, για να λάβουν τα 800€ της αποζημίωσης ειδικού σκοπού που δικαιούνται.

Πρόσθεσε επίσης, πως θα αντιμετωπιστούν στην πλειονότητα αδικίες και προβλήματα που εντοπίστηκαν. Οι επιστήμονες πήραν στο ακέραιο τα 600€, ωστόσο υπήρξε μια μικρή αστοχία με διπλές καταβολές, οι οποίες θα επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό