18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/4) από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με το εν λόγω ανακοινωθέν, ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς», με τους γιατρούς να σημειώνουν πως δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε αποσωλήνωση.

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

Ιατρικό ανακοινωθέν και για τον Μανώλη Μαυρομμάτη

Παράλληλα, στο ιατρικό του ανακοινωθέν το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» κάνει αναφορά και στον αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο. Όπως σημειώνεται, ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

«Ο κ. Μαυρομμάτης, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε καλή κατάσταση υγείας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες δέχεται επισκέψεις συγγενών και φίλων που εδώ και περίπου 50 ημέρες αγωνιούσαν για την πορεία της υγείας του.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον επισκέφτηκαν ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι.

Σημειώνεται πως η σύζυγος του, Ρένα Βενιέρη παραμένει διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

«Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό