20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε γιορτινό κλίμα το ΟΑΚΑ μέσα και έξω απ’ το παρκέ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα με 82-65, σε ένα παιχνίδι όπου το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση και μετράνε 4 σερί νίκες σε επίπεδο Euroleague, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές με αντίπαλους Βιλερμπάν, Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με ρεκόρ 10-7 βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας και δείχνει ότι μεγάλος στόχος είναι η τετράδα, προκειμένου να μπορέσει να παίξει στα play off της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας. Ο κόσμος της ομάδας είναι μονίμως στο πλευρό της και αυτό τα λέει όλα.

Το ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ήταν το δεύτερο διαδοχικό sold out για τους «πράσινους». Ο κόσμος προφανώς που βρέθηκε στο γήπεδο, σε συνδυασμό με το… εορταστικό mood, απόλαυσε ένα ωραίο παιχνίδι.

Προφανώς η OAKA Experience δεν ήθελε να αφήσει κανέναν φίλαθλο παραπονεμένο, πόσο μάλλον τους πιο μικρούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρέα με τις οικογένειές τους.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του 2023 για το «τριφύλλι» και στο ΟΑΚΑ υπήρχαν πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Οι εικόνες που είδαμε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχες.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό