18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σε βαθύ κώμα, κρίσιμη η κατάσταση του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε βαθύ κώμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός , ο οποίος τραυματίστηκε έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετά από σοβαρό χτύπημα στον μηρό από φωτοβολίδα σε άγρια επεισόδια.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του ενώ αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν περίπου στις 23:00 ξεκίνησε η διαδικασία την ανάνηψης αφού όταν έφθασε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός δεν είχε τις αισθήσεις του, 25 λεπτά αργότερα έπαθε καρδιακή ανακοπή, όμως μετά από 10 λεπτά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν αιμοστατικά και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε μία πολύωρη επέμβαση.

Οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν την αιμορραγία ενώ σύμφωνα με το ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους.

Εισαγγελική παρέμβαση

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά να εποπτεύει τις έρευνες για τη «δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ», έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και να διακριβώσει αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, όπως είναι εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό