27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

‘Σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
28.12.2023 | 09:02

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος
INTIME NEWS

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ΕΛ.ΑΣ. σύντομα θα προχωρήσει σε συλλήψεις.

Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης δεν είναι πια μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης. Ο εκλιπών τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια που έγιναν στον Ρέντη στο πλαίσιο ενός αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “ΣΚΑΪ” και την εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” αναφέρθηκε και στη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού.

“Ο Γιώργος Λυγγερίδης έδωσε μία μεγάλη, άνιση μάχη. Κατ’ εντολή του πρωθυπουργού είναι χρέος τιμής να βρεθουν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης. Αποτελεί χρέος τιμής για εμάς, είναι πολλά τα στελέχη που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση, έχουμε στοιχεία, είμαστε αισιόδοξοι και σε ένα εύλογο διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις”, δήλωσε χαρακτηρτικά.

Κλείνοντας ο κύριος Κατσαφάδος ανέφερε: “Ζητήσαμε να εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη σοβαρά το ενδεχόμενο όλες αυτές οι ομάδες να μπορούν να λειτουργούν κάτω από το πλαίσιο των εγκληματικών οργανώσεων”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό