16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σεξουαλική επίθεση από την μασκότ της Ιντερνασιονάλ καταγγέλλει δημοσιογράφος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σεξουαλική επίθεση καταγγέλλει η ρεπόρτερ Τζιζέλ Κάμπελ από την μασκότ της Ιντερνασιονάλ, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με την Γκρέμιο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Η δημοσιογράφος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε δέχθηκε επίθεση από την μασκότ, τη στιγμή των πανηγυρισμών του τελευταίου γκολ που σημείωσε η γηπεδούχος ομάδα (3-2).

«Δυστυχώς ο αγώνας κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ προς εμένα. Άλλη μια μέρα που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους στο ποδόσφαιρο και υποφέρουν με ηλίθιους που είναι εγκληματίες. Θα πάω μέχρι το τέλος για να μην το περάσει καμία άλλη γυναίκα».

Σύμφωνα με την ίδια, η συμπεριφορά της μασκότ ήταν… περίεργη από την αρχή, με το αποκορύφωμα να έρχεται σε εκείνη τη φάση του τελευταίου γκολ. Μάλιστα, εκείνη την αγκάλιασε και επιχείρησε να σπρώξει το κεφάλι της με σκοπό να φιληθούν. «Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Για την ιστορία, το 3ο και νικητήριο γκολ της Ιντεπεντιέντε σημειώθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλαν Πάτρικ. Συνεπώς, κάπου πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς για το «τρίποντο», υποστήριξε πως συνέβη το περιστατικό η Τζιζέλ Κάμπελ, με άπαντες στο γήπεδο να παρασύρονται από το συναίσθημα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό