25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σεξιστικό παραλήρημα Μπέου για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές.

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ δεν έχω κάποιο πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί είναι που κατέστρεψαν τη χώρα».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να παράγουμε που..δες;».

«Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους, που αντί να σταθούν στην ουσία, κάθονται κι ασχολούνται -για να τρελαίνεσαι- με τον Κασσελάκη. Για τρέλες μιλάμε… Ο οποίος είπε ότι “Εγώ, επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή, τι θέλεις να πεις, ρε ‘σύ, με τα κανάλια που σε προβάλλουνε..; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες, θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε που…δες; Για να μην τρελαθώ… Για να μην τρελαθώ, ρε… Ρε, αυτή είν’ η Ελλάδα;», ήταν τα ακριβή του λόγια.

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ήταν λιτός στον σχολιασμό του για τα όσα είπε για εκείνον ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «για τον δήμαρχο Βόλου δεν έχω πολλά να πω. Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό