24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη στους Ιχθείς από 5/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη στους Ιχθείς

Η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς στις 05/04 στις 01.13 το μεσημέρι και θα μας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς, περισσότερο εύθραυστους αλλά και με την τάση να έχουμε εν συναίσθηση και ρομαντισμό ή να ασχοληθούμε με την τέχνη ή την θρησκεία και την πνευματικότητα. Θα ευνοηθούν τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς) αλλά και τα ζώδια της Γης(Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι μια σύνοδος με τον Άρη στις 06/04 στις 07.00 το πρωί και ίσως να φέρει κάποια ένταση και άγχος στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού αρχές 2ου δεκαημέρου ενώ θα πρέπει να δείξουν λίγη περισσότερη προσοχή σε ατυχηματάκια. Μέχρι και το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο η ίδια ομάδα ζωδίων του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να αποφύγουν κάποια ένταση και άγχος αλλά και να προσέξουν σκληρές συμπεριφορές και εντάσεις.

Από το απόγευμα και μετά θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια αφού η Σελήνη θα συναντήσει στις 19.12 τον Δία και αργότερα γύρω στις 23.00 τον Ουρανό και τα ζώδια του Νερού και της Γης τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα έχουν τύχη, ξαφνικές συναντήσεις και ευκαιρίες, έσοδα και εύνοια στην συναισθηματική τους ζωή αλλά και επίλυση σε θέματα που ίσως να τους απασχόλησαν.

Το πρωί της 07.04 στις 10.27 η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και θα φέρει μια κατάπτωση ή συναισθηματική απογοήτευση σε Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθύες ωστόσο Ταύροι-Σκορπιοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι ίσως να έχουν συναισθηματικές συναντήσεις ίσως και με πρόσωπα της οικογένειας, εν συναίσθηση και τρυφερές επαφές με γυναικεία πρόσωπα ,έμπνευση και επίτευξη κάποιων ονείρων τους.

Από τις 10.28 μέχρι και τις 13.24 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και αυτό το διάστημα θα είναι θετικό για ξεκούραση, διαλογισμό και επαφή με αγαπημένα μας πρόσωπα ενώ στις 13.25 η Σελήνη θα περάσει στον Κριό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό