20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σελήνη στους Διδύμους και Ποια Ζώδια Θα Επηρεάσει Θετικά.

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 24.12-25.12.23

Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους στις 24.12. στις 03.15 το πρωί και το τετράγωνό της με τον Κρόνο ίσως να πιέσει τις πρώτες πρωϊνές ώρες με υποχρεώσεις τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους-Τοξότες –Παρθένους Ιχθείς) των αρχικών ημερών με αρκετές υποχρεώσεις.

Στη συνέχεια στις 25.12 το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό που θα βοηθήσει Κριούς ,Διδύμους αρχές 3ου δεκαημέρου αλλά και Τοξότες-Λέοντες-Ζυγούς-Υδροχόους να έχουν κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα από επαφές και γνωριμίες αλλά λίγο αργότερα περνώντας στις 26.12 η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη ίσως να φέρει αρκετές εντάσεις ενώ θα πρέπει να δοθεί προσοχή και σε ατυχήματα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Στις 10.00 το πρωί της 26.12 η αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρει ασυνεννοησία και πρόβλημα στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία και θα επηρεαστούν και πάλι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου 

Από τις 10.30 το πρωί μέχρι και τις 17.15 που θα περάσει στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην μιλήσετε ή να μην συνεχίσετε να επικοινωνείτε για κάτι το οποίο συνέβη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό