20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη στους Διδύμους από 15/3 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά! Για 6 ζώδια υπάρχει εύνοια!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη στους Διδύμους

Η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους στις 15/03 στις 05.15 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι και την 11.40 το πρωί της 17.03.Σε αυτό το ζώδιο της επικοινωνίας και της έκφρασης ίσως να φέρει μια μεταβλητότητα στην διάθεση αλλά θα ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα(Διδύμους-Ζυγούς-Υδροχόους)αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς-Λέοντες-Τοξότες).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 07.58 το πρωί που θα βοηθήσει στην δυναμική και πειστική επικοινωνία, στην δυνατότητα να υπάρχει ενδυνάμωση στο συναίσθημα ,σωστή διάκριση και μια πληροφορία που θα ενδυναμώσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς των αρχικών ημερών.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό που θα φέρει επαφές και γνωριμίες, συναντήσεις και ιδέες ,που αφορούν σε αυτά που έχει ανάγκη η Σελήνη και θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς τέλος 1ου δεκαημέρου.

Αργότερα στις 02.00 το πρωί της 16/03 η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο σε τετράγωνο και ίσως να έχουμε κάποια ψυχολογική πίεση ,ανησυχία στον ύπνο ίσως λόγω κάποιον προβλημάτων και υποχρεώσεων αλλά και πίεση λόγω κάποιων επικοινωνιών ή πληροφοριών που ίσως να έχουμε. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύς)αρχές 2ου δεκαημέρου.Ωστόσο στις 10.11 το πρωί η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και ίσως να φέρει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το γυναικείο φύλο ,συναντήσεις με γυναίκες ή εξελίξεις σχετικά με συλλόγους, ομάδες αλλά και σε ευχάριστα νέα που ίσως να υπάρξουν και θα ευνοηθούν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς τέλος 2ου δεκαημέρου.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι στις 17/03 στις 03.00 το πρωί που θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη ενώ το πρωί από τις 06.10-06.41 θα ενεργοποιήσει την σύνοδο Ηλίου-Ποσειδώνα τετραγωνίζοντάς την και θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου σε αποφάσεις, στις μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία τους ώστε να αποφύγουν τυχόν παρερμηνείες, ασάφεια αλλά και λανθασμένες κινήσεις ή απογοητεύσεις.

Από τις 06.42 μέχρι και τις 11.40 το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να αποφευχθούν σοβαρές συζητήσεις και επικοινωνίες ή αποφάσεις ενώ στις 11.41η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό