20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σελήνη στον Υδροχόο 15 – 17 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου από τις  19.55 το βράδυ της Παρασκευής έως και 21.58 το βράδυ της Κυριακής.

Η Σελήνη έχει αρχίσει πλέον να βρίσκεται σε αύξουσα πορεία, που σημαίνει πως το φως της ολοένα και γίνεται πιο δυνατό.

Όταν η Σελήνη αυξάνει το φως της, τότε ξεκινάει μια περίοδος ενδυνάμωσης που μας βοηθά να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να μας αποδώσουν οικονομικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά κέρδη.

Οι ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο θεωρούνται ημέρες αέρα και γι’ αυτό είναι ιδανικές να καθαρίσουμε χώρους οι οποίοι δεν αερίζονται επαρκώς, όπως οι αποθήκες και τα ντουλάπια.

Οι ημέρες αυτές ενεργειακά είναι ημέρες έρευνας και επικοινωνίας. 

Επίσης θεωρούνται πολύ καλές ημέρες για να ψάξουμε και να βρούμε είτε χαμένα αντικείμενα είτε μια καλή προσφορά για αγορά ή εργασία.

Οι έμποροι θα ήταν καλό να διερευνήσουν τον ανταγωνισμό αυτές τις ημέρες.

Η διατροφή μας, αυτές τις ημέρες τείνει να βγαίνει από το πρόγραμμα μας. Λόγω της γέμισης της Σελήνης θα πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές, γιατί τα κιλά που θα πάρουμε αυτές τις ημέρες, χάνονται δυσκολότερα.

Ενδείκνυται να καταναλώνουμε τροφές οι οποίες γνωρίζουμε πως δεν θα μας πειράξουν.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Υδροχόο, καλό θα είναι να παίρνουν αποστάσεις από καταστάσεις που τους κάνουν να αισθάνονται άβολα ή ανασφαλείς, μέχρι να μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση και να επιστρέψουν πίσω.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Υδροχόο, χρειάζονται αποδοχή της διαφορετικότητάς τους αλλά και της μοναδικής κοινωνικότητας που παρουσιάζουν.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στον Υδροχόο, καλό θα ήταν να μην κρατάνε μούτρα στο παιδάκι τους όταν κάνει κάποια ζαβολιά και γενικότερα να μην το διώχνουν από κοντά τους όταν εκείνες δεν είναι καλά.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Υδροχόου είναι το Μωβ.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Υδροχόου να φορέσουμε μωβ κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ο Πολύτιμος Λίθος του Υδροχόου, είναι ο Αμέθυστος.

  Το όνομα προέρχεται από το στερητικό «α» και το ρήμα «μεθώ».

Η ονομασία αυτή δόθηκε γιατί τον θεωρούσαν πως η συγκεκριμένη ποιότητα λίθου προστάτευε τον κάτοχο της από την μέθη.

Αστρολογικά η προστασία από τη μέθη, ταιριάζει με την ενέργεια του Ουρανού ο οποίος κυβερνά τον Υδροχόο.

Αυτό δικαιολογεί το γεγονός πως η Ουράνια ενέργεια απαιτεί αποδέσμευση από οποιονδήποτε εθισμό, σκεπτομορφή ή κατάσταση η οποία μας θολώνει την αντίληψη και αποπροσανατολίζει την διακριτική μας ικανότητα. 

 

 Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

 

https://www.e-astrologyschool.gr/

 

      

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό