20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σελήνη στον Υδροχόο από τις 15/12 και ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 15.12-17.12.23

Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο στις 0756 το απόγευμα στις 15.12.23 και θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους-Ζθγούς-Υδροχόους)αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς-Λέοντες-Τοξότες) ωστόσο οι όψεις που θα σχηματίσει δεν θα είναι και τόσο επιβοηθητικές για να ολοκληρώσουμε κάποιους στόχους μας.

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι το τετράγωνό της με τονΔία στος 16.12 τα ξημερώματα και ίσως να φέρει τάση για κάποιες υπερβολές για όσους δεν θα κοιμούνται εκείνη την ώρα και θα επηρεάσει περισσότερο Υδροχόους και Ταύρους του 1ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια προς το απόγευμα θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη που ίσως να δυσκολέψει την διάθεσή μας,ίσως να έχουμε κακοκεφιά ,δύσκολες σχέσεις με γυναίκες αλλά ίσως και όχι καλή διαχείριση των οικονομικών.Θα επηρεαστούν περισσότερο Υδροχόοι και Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Αργότερα στις 22.56 η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη και θα ευνοηθούν οι Υδροχόοι και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου στο να πετύχουν κάποια σχέδιά τους,να έχουν επιτυχημένες επαφές προσωπικές ή ερωτικές .

Τα ξημερώματα της 17.12 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και θα φέρει κάποια ένταση και ανατροπές σε Υδροχόους και Ταύρους του 3ου δεκαημέρου ενώ στις 07.56 η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό και θα ευνοήσει Υδροχόους και Κριούς του 3ου δεκαημέρου  ώστε να έχουν κάποιες εξελίξεις σε κάποιους στόχους τους ή να κάνουν επιτυχημένες κινήσεις.

Η Σελήνη στη συνέχεια θα βρίσκεται σε κενό πορείας σε όλο το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι και τις 21.58 που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και καλό θα είναι να ξεκουραστείτε ,να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και να αποτινάξετε από πάνω σας έναν εκνευρισμό ίσως ή κάποια απογοήτευση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό