24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη στον στον Καρκίνο από 26/12 και 6 ζώδια θα ευνοηθούν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 26.12-29.12.23

Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο στις 05.15 το απόγευμα στις 26.12.23 και θα μας κάνει περισσότερο τρυφερούς και συναισθηματικούς αλλά ίσως και με την ανάγκη να βρεθούμε περισσότερο με την οικογένειά μας αλλά και να μείνουμε σπίτι ώστε να ξεκουραστούμε και να νοιώσουμε την συναισθηματική ασφάλεια με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.Από την διέλευση της Σελήνης στον Καρκίνο θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 10.15 το βράδυ θα βοηθήσει την ίδια ομάδα ζωδίων των αρχικών ημερών να τακτοποιήσουν κάποια θέματα που ίσως να αντιμετώπισαν ενώ το εξάγωνο με τον Δία στις 03.15 το πρωί μαζί με την Πανσέληνο που θα σχηματιστεί θα δώσει συναισθηματική ολοκλήρωση και πληρότητα.

Στις 28.12 στις 06.15 το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και θα φέρει αναζωογόνηση,ευχάριστη διάθεση και ξαφνικές ευκαιρίες και θα ευνοήσει το 3ο δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού και της Γης ενώ η ίδια ομάδα θα ευνοηθεί και από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις  05.00 το απόγευμα με όμορφες στιγμές γεμάτες συναισθήματα.

Το τρίγωνο επίσης με την Αφροδίτη που θα έχει και συμμετοχή του Ποσειδώνα το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μας δώσει ρομαντικές στιγμές ,συναντήσεις και γνωριμίες   και θα ευνοηθούν και πάλι τα ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου.

Η αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 01.00 το πρωί στις 29.12 θα επηρεάσει Καρκίνους-Αιγόκερους των τελευταίων ημερών ίσως με κάποια συναισθηματική ένταση και προβληματισμό ενώ στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι να περάσει στον Λέοντα στις 02.23 το πρωί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό