20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη στον Λέοντα από 29/12 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 29.12-31.12.23

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα από το πρωί της 29.12 και η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι τετράγωνο με τον Δία στις 13.18 και θα δώσει την ευκαιρία να έχουμε καλή διάθεση και να είμαστε αρκετά δοτικοί ωστόσο καλό θα είναι να αποφευχθούν υπερβολές σε έξοδα και στη δοτικότητα και τα συναισθήματα. Θα επηρεαστούν περισσότερο Λέοντες και Ταύροι αλλά και Σκορπιοί-Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Η επόμενη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι το τετράγωνό της με τον Ουρανό στις 30.12 στις 16.18 και επίσης θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού(Ταύρους-Σκορπιού-Λέοντες-Υδροχόους) με κάποιες ανατροπές, διαφωνίες αλλά και έξοδα του τέλους του 2ου δεκαημέρου.

Αργότερα το απόγευμα στις 19.18 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και θα φέρει εξελίξεις και όμορφες επαφές  και γνωριμίες στα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς-Λέοντες-Τοξότες)αλλά και στα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους) αρχές 3ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στις 11.18 το βράδυ και ίσως να έχουμε συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν ή κάποιοι να έχουμε συζητήσεις και επανεξέταση θεμάτων και θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα αρχές 3ου δεκαημέρου .

Στις 31.12 το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη στον Τοξότη και θα βοηθήσει να είμαστε αρκετά δυναμικοί και δραστήριοι ενώ θα βοηθήσει να εξισορροπήσουμε θέματα που ίσως να μας δημιούργησαν κάποιο προβληματισμό.

Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 13.54 το μεσημέρι μέχρι να περάσει στην Παρθένο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό