20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη στον Αιγόκερω από 4 Μαρτίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη από τις 15.57 στις 02/03 θα περάσει στον Τοξότη και θα αλλάξει θετικά την διάθεσή μας και την τάση να ασχοληθούμε με κάποια σχέδιά μας. Θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς-Λέοντες-Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 18.15 και θα δώσει πείσμα και αντοχή αλλά ίσως και κάποια στήριξη στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα των αρχικών μοιρών ώστε να  έχουν θετικά αποτελέσματα με ότι κι αν ασχοληθούν.

Η επόμενη όψη θα σχηματιστεί την επόμενη ημέρα στις 03/03 στις 11.12 και θα είναι ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που θα πιέσει αρκετά με υποχρεώσεις με ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα αλλά ίσως και κάποιου είδους μοναξιά ή απογοήτευση για σχέδια που ίσως να ακυρωθούν στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους –Ιχθύς) τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μέχρι και τις 17.23 ίσως να φέρει κάποια ανισορροπία και δυσκολία σε κάποιες επιλογές και θα επηρεάσει και πάλι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο με τον Άρη στις 20.12 θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου να έχουν συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, διάθεση για δράση αλλά ίσως να φέρει σε κάποιους και νέες γνωριμίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Βόρειο Δεσμό θα γίνει αρκετά αργά στις 00.46 αλλά ίσως να φέρει εξελίξεις σε γνωριμίες αλλά και κάποια σχέδια ή συμφωνίες και θα ευνοήσει τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 2ου δεκαημέρου ενώ το τετράγωνο με τον Ερμή ίσως να φέρει μια δυσλειτουργία στην επικοινωνία για τους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου επίσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό