20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σελήνη στην Παρθένο από τις 4/12 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 04-06.12.

Η Σελήνη στις 04.12 από τις 05.51 το πρωί θα περάσει στην Παρθένο και μας ωθήσει να ασχοληθούμε με θέματα καθημερινότητας ,εργασίας ή την φυσική μας κατάσταση και την υγεία μας.

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι η αντίθεσή της με τον Κρόνο και θα επηρεάσει Παρθένους και Ιχθύες,Δίδυμους-Τοξότες σε ένα ψυχολογικό επίπεδο ή  σε κάποια πίεση που ίσως νοιώσουν για υποχρεώσεις τους.

Στη συνέχεια το τρίγωνό της με τον Ερμή γύρω στο μεσημέρι θα βελτιώσει τις συνθήκες και θα δώσει λύσεις μέσα από την επικοινωνία ενώ και το τρίγωνο με τον Δία θα ευνοήσει σε συμφωνίες και σχέδια ή κάποια επέκταση σε  Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου αλλά και επιτυχία σε στόχους.

Προς το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη ίσως να φέρει κάποιες εντάσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους-Τοξότες-Παρθένους –Ιχθείς)στο τέλος 1ου δεκαημέρου ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και παρορμητικότητα.

Στις 05.12 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο μέχρι το μεσημέρι και Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι –Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου μάλλον θα έχετε κάποιες δυσκολίες για να βρείτε ισορροπίες και να πετύχετε κάποιους στόχους σας ωστόσο προς το βράδυ το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού θα φέρει κάποιες θετικές καταστάσεις και ευχάριστα νέα ή συναντήσεις σε Ταύρους-Παρθένους του 3ου δεκαημέρου.

Στις 06.12 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ίσως να φέρει κάποια κατάπτωση αλλά και αμφιβολία για θέματα εργασίας ή καθημερινότηταςκαι θα επηρεαστούν Παρθένοι-Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου ωστόσο στη συνέχεια το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα θα φέρει αποκατάσταση και επιτυχία κυρίως σε επαγγελματικά αλλά και κάποια σημαντική στήριξη σε Παρθένους-Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.

Η Σελήνη από τις 16.00 μέχρι και τις 18.35 θα βρίσκεται σε κενό πορείας προτού περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό