18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη περνά στον Λέοντα στις 25/1 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν. Για 4 ζώδια υπάρχει εύνοια και θα κάνουν σημαντικά νέα ξεκινήματα.

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 25/1-27/1/24

 

Η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα στις 09.36 το πρωί της 25/1/24 και παρόλο που θα έχει την ανάγκη να χαρεί, να διασκεδάσει ή να ασχοληθεί με την δημιουργικότητα και τον έρωτα η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα θα της δημιουργήσει εμπόδια και ίσως κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις. Θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των αρχικών ημερών (Ταύροι- Σκορπιοί, Λέοντες-Υδροχόοι).

Στη συνέχεια η Σελήνη θα συμμετέχει στην Πανσέληνο στις 19.53 και η ίδια ομάδα ζωδίων θα πρέπει να αποφύγει υπερβολές και μεγέθυνση των καταστάσεων παρόλο που κάποιοι μέσα από μεγάλη προσπάθεια θα έχουν κάποια επιτυχία.

Στις 26/1 στις 11.19 το βράδυ  η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και ίσως να φέρει κάποιες ανατροπές στον έρωτα, την διασκέδαση ή κάποια θέματα δημιουργικότητας και θα επηρεάσει το τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου Ταύρου-Σκορπιού-Λέοντα-Υδροχόου ωστόσο το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Βόρειο Δεσμό ταυτόχρονα ίσως να φέρει σημαντική εξέλιξη μέσα από κάποιες ξαφνικές αλλαγές. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί- Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί) θα είναι περισσότερο ευνοημένα.

Από τις 11.20 το βράδυ της 26/1 μέχρι και τις 21.12 της 27/1 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ενώ στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό