24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη περνά στον Αιγόκερω 06 – 08 Φεβρουαρίου, Ποια ζώδια θα επηρεαστούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στις 06.02 στις 02.09 το μεσημέρι και θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με την καριέρα μας αλλά και με την κοινωνικότητά μας ωστόσο ίσως να μας περιορίσει κάπως συναισθηματικά ή να μας αγχώσει αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω θα βρίσκεται σε ζώδιο που δεν της ταιριάζει. Ωστόσο θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού(Σκορπιούς-Ιχθύς).

Προχωρώντας στον Αιγόκερω ωστόσο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου .

Στις 07.02 στις 09.00 το πρωί η Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη που μαζί θα σχηματίσουν τρίγωνο με τον Ουρανό και θα μας φέρει ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες και ίσως έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά ίσως και κάποια ξαφνικά έσοδα και θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης και του Νερού τέλος 2ου,αρχές 3ου δεκαημέρου.

Η επόμενη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 08.02 στις 09.52 το πρωί και θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει κάποια ξεκούραση, επίτευξη κάποιων στόχων επαγγελματικών αλλά και κάποιων ονείρων και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου.

Από τις 09.53 το πρωί της 08.02 μέχρι και τις 16.00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα επαγγελματικά, να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις και να βρούμε χρόνο ώστε να ξεκουραστούμε ή να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και αυτά που μας ικανοποιούν και μας ξεκουράζουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό