24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σελήνη Ζυγός από 03 εώς 05 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Σελήνη Ζυγός 03-05 Ιανουαρίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Ζυγού από τις 2.45 π.μ. της Τετάρτης 03.12.24 έως τις 02.38 το μεσημέρι της Παρασκευής 05.01.24.

Η Σελήνη πλέον βρίσκεται σε φθίνουσα Φάση, που σημαίνει πως ολοένα και το φως της γίνεται πιο αχνό.

 Την εποχή που η Σελήνη βρίσκεται σε χάση,  ενεργειακά θα ήταν καλό να ακολουθήσουμε μια πορεία ωρίμανσης και κατανόησης των θεμάτων που μας απασχολούν.

Επίσης θεωρούνται πολύ καλές αυτές οι ημέρες για να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας περιττές ποσότητες υγρών οι οποίες μας δημιουργούν πηξίματα και βάρος.

Οι κακές συνήθειες είναι πιο εύκολο να κοπούν όταν η Σελήνη βρίσκεται σε χάση.

Οι ημέρες του Ζυγού θεωρούνται ημέρες αέρα και φωτός οπότε κατατάσσονται στις  ιδανικές για καθαρισμό ενός χώρου που δεν αερίζεται ιδιαίτερα, όπως μια αποθήκη ή τα ντουλάπια μας.

Οι εργασίες μπορούν να γίνουν πιο εύκολα αν είμαστε ήρεμοι ενώ αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγουμε να σηκώσουμε βάρη μόνοι μας, τουλάχιστον αν χρειαστεί να σηκώσουμε κάποια βάρη, θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει.

 Η διατροφή που θα πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις ημέρες στις οποίες θα βρίσκεται η Σελήνη στον Ζυγό σε χάση. θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ζάχαρη και αλεύρι, ενώ πρέπει να δώσουμε περισσότερο νερό και ηλεκτρολύτες στον οργανισμό μας, για να αποβάλλει τοξίνες που πιθανό έχει συσσωρεύσει.

Συνίστανται οι τροφές με λιπαρά οξέα Ω3 όπως ο γαύρος, η σαρδέλα και ο σολομός, τα σκουρόχρωμα πράσινα λαχανικά, όπως το σπανάκι το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και τα καρότα  τα οποία εξαιρετικά για την βοήθεια κάθαρσης, που προσφέρουν στον οργανισμό. 

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να είναι τόσο κοινωνικοί όσο και μοναχικοί, όμως θέλουν να ξέρουν πως έχουν την επιλογή να βρίσκονται με παρέα ή μόνοι όποτε το χρειαστούν.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Ζυγό χρειάζονται να λαμβάνουν τόσο σημασία προς το πρόσωπό τους όση σημασία δίνει ο γονιός και προς τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στον Ζυγό θα πρέπει να προσέχουν όταν αναφέρονται στο παιδάκι τους για την άποψη του κόσμου.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Ζυγού  είναι το Πράσινο. 

Μπορούμε να φορέσουμε ρούχα του ύπνου ή να κοιμηθούμε σε σεντόνια τα οποία έχουν αποχρώσεις του πράσινου ή να επιλέξουμε και μια κουβέρτα την εποχή του χειμώνα με αυτό το χρώμα.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας  Ημιπολύτιμος Λίθος του Ζυγού είναι ο  Ουβαροβίτης (πράσινο του σμαραγδιού) – Uvarovite

Λέγεται πως βοηθά την προσωπικότητα να συνδεθεί με το περιβάλλον ειρηνικά χωρίς όμως να χάνει την αίσθηση σύνδεσης με την ατομικότητα. 

Θεωρείται λίθος γεμάτος ηρεμία και ειρήνη, ενώ βοηθά το άτομο να απομονώνεται όταν χρειάζεται χωρίς να αισθάνεται μοναξιά. 

Αστρολογικά ο πλανήτης κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη

 

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

https://www.e-astrologyschool.gr/

 

           

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό