18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Σειρήνες» στη Λίβερπουλ για Αμορίμ, αλλά αυτός σκέφτεται μόνο τη Σπόρτιγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σίγουρα ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σενάρια του προσεχές καλοκαιριού, δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή αλλά με προπονητή. Αυτό γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ, έχει ανακοινώσει ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στη Λίβερπουλ και οι «reds» μετά από πολλά χρόνια θα χρειαστεί να βρουν νέο coach.

Ο Τσάμπι Αλόνσο που κάνει… πράγματα και θαύματα με τη Λεβερκούζεν, έμοιαζε η πιο πιθανή επιλογή για τον πάγκο της παλιάς του ομάδας. Ωστόσο ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι και την ερχόμενη σεζόν, θα είναι στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, μιας και η θητεία του εκεί είναι άκρως πετυχημένη.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τη Λίβερπουλ, είναι αυτό του Ρούμπεν Αμορίμ. Ο Πορτογάλος έχει κάνει τρομερή δουλειά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την οποία κάνει πρωταθλητισμό και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Παρά τις όποιες… σειρήνες από Αγγλία, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του και δεν σκέφτεται τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη Σπόρτινγκ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ. Έχουμε επικεντρωθεί στην κατάκτηση τίτλων. Θα δείτε στο τέλος. Έχω συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα, περισσότερο από τα συμβόλαια, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό