17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σειρά επαφών και ομιλιών με αποκορύφωμα την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της 17ης Μαΐου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σειρά επαφών και συναντήσεων με επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες πολιτών της Αχαΐας, προγραμματίζει για τις επόμενες μέρες ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός προγραμματίζει περιοδεία στην περιοχή των Καλαβρύτων για το προσεχές Σάββατο 13 Μάιου 2023, ενώ την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 (και ώρα 11.30 π.μ.) θα μιλήσει στο κατάστημα «Πεύκα» στην Κ. Αχαΐα, όπου απευθυνόμενος στους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας θα μιλήσει μεταξύ άλλων για θέματα που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 (7 μ.μ.), ο κ. Κατσανιώτης θα μιλήσει σε πολίτες του Αιγίου, σε συγκέντρωση που διοργανώνει στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

Τέλος, την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, ο Ανδρέας Κατσανιώτης θα την πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 (9 μ.μ.) στον πολυχώρο «5Ε» στην Πάτρα.

«Το μήνυμα της σταθερότητας και της συνέχειας θα φτάσει παντού στην Αχαΐα, μαζί με το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, δηλαδή την κοινή απόφαση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πρόοδο του τόπου μας» σημειώνει ο κ. Κατσανιώτης σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι «στις κάλπες της 21ης Μαΐου θα νικήσει η αλήθεια και η συνέπεια, μαζί με την Αχαΐα της ισχυρής φωνής στα κέντρα εξουσίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό