18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Σβηστή» ισοπαλία για ΑΕΚ Β’ και Μακεδονικό, στα play off του Βορείου ομίλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να ήρθαν ισοπαλία, αλλά και τόσο η ΑΕΚ Β’ όσο και ο Μακεδονικός, κατάφεραν να μπουν στα play off του Α’ ομίλου στη Super League 2. Η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης», υποδέχθηκε το σύνολο του Μαλεζά σε ένα παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο Action 24. Λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με το τελικό 0-0 να τους δίνει έναν βαθμό, αλλά και μία θέση στις 5 κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Η ΑΕΚ Β’ έφτασε τους 32 βαθμούς και τερμάτισε στην 4η θέση, σε ισοβαθμία με την τρίτη Νίκη Βόλου. Ο Μακεδονικός από την άλλη, έχει έναν βαθμό λιγότερο, ωστόσο επιβραβεύτηκε με την καλή του εικόνα στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο των play off.

Υπενθυμίζουμε ότι η βαθμολογία των ομάδων διαιρείται με το 2 και έτσι στα play off και play out θα έχουν τους μισούς βαθμούς, από αυτούς που είχαν στην κανονική διάρκεια.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Τρούμπουλος, Χρυσόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος (74′ λ.τ Κανελλόπουλος), Ρουκουνάκης (65′ Λέλεκας), Σκόνδρας (74′ Γκολφίνος), Πανεράς, Τιέι (65′ Τσελεμπάκης), Μουστάκας, Σταμούλης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Τσουκάνης, Χάσεκ, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (84′ Μελετίδης), Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης (75′ Λυμπεράκης), Σιμόνι.

Η βαθμολογία των playoffs του Α’ ομίλου:

Λεβαδειακός 28ΑΕΛ 25Νίκη Βόλου 16ΑΕΚ Β’ 16Μακεδονικός 16* προβιβάζεται ο πρώτος

Η βαθμολογία των playouts του Α’ ομίλου:

ΠΑΟΚ Β’ 15Αναγέννηση Καρδίτσας 15Ηρακλής 15Κοζάνη 12Καμπανιακός 12Αιολικός 10* υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό