33.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σα: Τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις του Ζοζέ Σα φιλοξένησε το επίσημο κανάλι της Πόρτο, στην εκπομπή «Dragões lá fora».

Ο πρώην τερματοφύλακας των «Δράκων» και νυν του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους συμπατρθώτες του για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι οι διοργανώσεις πρέπει να ολοκληρωθούν.

«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου […] Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε εδώ και τελικά ήταν καλύτερο», είπε.

Συγκρίνοντας την κατάσταση σε Ελλάδα και Πορτογαλία, ανέφερε ότι «βλέπω τους αριθμούς. Η Ελλάδα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά σε σχέση με την Πορτογαλία, όπου οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται κάθε μέρα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο τα παιχνίδια, εφεξής, να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών; «Μου έτυχε να παίξω με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και σε ένα άλλο παιχνίδι, λόγω επεισοδίων, με τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο να παίζεις χωρίς θεατές, ο αγώνας δεν έχει την ίδια αίσθηση και η ομάδα το νιώθει».

Όσο για την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας; «Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο, γιατί θα τελειώσει αυτή η περίοδος και θ΄ αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό