18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σασσουόλο και Πόρτο εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας παίκτης που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο πολύπειρος Έλληνας αμυντικός, είχε αποχωρήσει πριν από περίπου έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό, με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Σάρζα. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, όμως πλέον ο ίδιος είναι ελεύθερος και θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Από τη στιγμή που ο Μανωλάς είναι ελεύθερος, δεν είναι λίγες οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Η μεταγραφική αγορά τον Γενάρη είναι πάντα δύσκολη, μιας και δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι παίκτες και οι επιλογές των ομάδων είναι αρκετά περιορισμένες. Ο 32χρονος αμυντικός, μπορεί να συνδυάσει ποιότητα και εμπειρία και αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Σασσουόλο.

Οι «δράκοι» θέλουν έναν έμπειρο στόπερ στην άμυνά τους, πλην του Πέπε. Η Σασσουόλο από την άλλη που αντιμετωπίζει αρκετά αμυντικά θέματα, ξέρει πολύ καλά τον Μανωλά από τη θητεία του σε Ρόμα και Νάπολι. Μπορεί να έπαιζε στα ΗΑΕ, ωστόσο φαίνεται ότι η αξία του Έλληνα στόπερ είναι ακόμα υψηλή. Ο ίδιος εξετάζει τις προτάσεις που έχει και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχει πάρει την απόφαση για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό