16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0: Οι Νεροβέρντι άφησαν τη Μεγάλη Κυρία στο -4 από την Ευρώπη ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σασουόλο παρέλαβε τη σκυτάλη από τη Λάτσιο και νίκησε τη Γιουβέντους εντός έδρας (1-0), αφήνοντάς τη τέσσερις βαθμούς μακριά από την 6η Αταλάντα, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Γιουβέντους… λύγισε στο «Mappei»! Μετά τη Λάτσιο και η Σασουόλο υπέταξε τη Μεγάλη Κυρία εντός έδρας και την υποχρέωσε να μείνει τέσσερις βαθμούς μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την 6ηΑταλάντα, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Αλέγκρι δεν έθελξε με την απόδοσή της και οι Νεροβέρντι εκμεταλλευόμενοι τις στιγμές τους έφτασαν σε μια άξια νίκη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες. Στο δεύτερο όμως, οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι. Στο 56’ ο Ντεφρέλ προειδοποίησε, αλλά ο Περίν απέκρουσε την κεφαλιά του εντυπωσιακά ενώ λίγο μετά ο Γκάτι προσπαθώντας να διώξει σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του.

Στο 64’ ωστόσο, ο Ντεφρέλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τη Σασουόλο. Ο Φατζόλι (που όταν αποχώρησε ως αλλαγή ξέσπασε σε κλάματα) δεν απομάκρυνε σωστά και επί της ουσίας έστρωσε στον Γάλλο, το ωραίο τελείωμα του οποίου κατέλληξε στα δίχτυα.

Οι Μπιανκονέρι αφυπνίστηκαν μετά το 1-0 και έψαξαν την απάντησή τους, όμως δεν την βρήκαν ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έφτασαν κοντά στο γκολ που θα τους έδινε έστω τον βαθμό, όμως ο Κονσίλι σταμάτησε την κεφαλιά του Ραμπιό στο 74’ και λίγο μετά ο Ντι Μαρία από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, εμποδίζοντας τη Γιουβέντους να κυνηγήσει κάτι από το παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό