16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σασμός: Όλες οι σκηνές και οι διάλογοι μέχρι το φινάλε

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός: Ένα κακό όνειρο θα ταράξει την «καπετάνισσα» και για να σωθεί από τις σκέψεις της θα πάει τον εγγονό της μια μεγάλη βόλτα στο βουνό. Το κινητό της θα ξεμείνει από μπαταρία με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να την εντοπίσει. Οι γονείς του μικρού Πετράκη θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα.

Η γριά Σταματάκαινα εμφανίζεται στον ύπνο της Καλλιόπης και της λέει πως θα προκύψει και άλλος θάνατος στην οικογένειά τους από το σμίξιμο του Αστέρη με την Αργυρώ και ενώ εκείνη θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, ή πεθερά της έστω και μέσα από το όνειρό της, θα καταραστεί αυτή τη σχέση.

«Καταραμένοι να είναι όλοι τους! Μέχρι το τέλος αστού του κόσμου δεν θα σταματήσω από το μνήμα μου να ρίχνω κεραυνούς σε όποιον παρακούσει την εντολή μου. Όπως χύθηκε το αίμα του κοπελιού μου, ετσά θα χυθεί και του δικού σου. Και θα φταις εσύ! Με τα δυο σου χέρια θα θάψεις το κοπέλι σου, Καλλιόπη», θα της πει.

Η «καπετάνισσα» θα ξυπνήσει με πολύ άσχημη διάθεση, κάτι που θα αντιληφθεί όλη η οικογένεια και κυρίως η Αργυρώ, που το ίδιο πρωινό θα μετακομίσει στο σπίτι της. Για την ακρίβεια, όταν θα πάει να της πει ότι «πρέπει να φύγουμε με τον Πετρή για τον παιδικό σταθμό και ήρθα να σε χαιρετίσω», η Καλλιόπη θα αντιδράσει.

 

Gossip-tv.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό