21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σασμός: Η σκηνή που καθήλωσε – Η γιαγιά Ειρήνη έδωσε τις ευλογίες της για την μικρή Καλλιοπίτσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σασμός επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 20/3 και ήταν καθηλωτικός για άλλη μια φορά.

Ο Μαθιός ανυπομονεί για να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του και μαύρες σκιές τον σκεπάζουν ακόμη για τον θάνατο του Στεφανή. Ο ίδιος θέλει πάση θυσία να καταφέρει να είναι κοντά στον ερχομό της κόρης του.

Η γιαγιά Ειρήνη βρέθηκε δίπλα του και έδωσε τις ευλογίες της για τη μικρή Καλλιόπη, με τον Μαθιό να την εκτιμά ακόμη περισσότερο.

Εξάλλου, γνωρίζει ότι οι κατηγορίες σε βάρος του κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν αλλά ζητά πίστωση χρόνου για την πιο μαγική στιγμή της ζωής του.

Σασμός – Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν για άλλη μια φορά.

Σασμός – Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο:

Oι ένοχοι των πράξεων τους βρίσκονται ένα βήμα πριν το τέλος τους. Θα είναι αίσιο ή θα το πληρώσουν ακριβά; Στο σημερινό επεισόδιο η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, μετά το ψέμα που της είπε, θέλει να θέσει τα όριά της και τα καταφέρνει αφού η «καπετάνισσα» θα της υποσχεθεί πως στο μέλλον θα προτιμήσει να της πει την πιο πικρή αλήθεια από το πιο όμορφο ψέμα. Της τονίζει ωστόσο πως αυτή είναι η τελευταία φορά που τη συγχωρεί για τη συνήθειά της να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη, που ο πρώτος δεν καταλαβαίνει καν πώς ξεκίνησε. Όταν λίγο αργότερα ο Τάσος μάθει για τη σύγκρουσή τους, θα καταλάβει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο. Γεγονός που θα τον χαροποιήσει πολύ. «Γιατί δεν του λες, κορίτσι μου, ένα από τα επόμενα βράδια να έρθει να του κάνουμε το τραπέζι; Πες του να φέρει και τη συνοδό του, φυσικά», θα της προτείνει και η Στέλλα θα καταλάβει πως αυτή ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθει αν ο εισαγγελέας έχει κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο στη ζωή του. Σάντρα και Δημήτρης κάνουν μια βόλτα στο χωριό προκειμένου να μάθει τους συγχωριανούς και η κοπέλα εντυπωσιάζεται από την ευγένεια όλων και τις καλές προθέσεις που δείχνουν απέναντί της. Η παρουσία της γίνεται θέμα συζήτησης στο χωριό και όλοι τονίζουν πως θα βοηθήσουν τη νέα γιατρό του κέντρου υγείας που θα φτιάξει ο Δημήτρης, ώστε να ενσωματωθεί με τη νεολαία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό