19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σασμός: Η πρεμιέρα, οι ημέρες προβολής και οι νέοι χαρακτήρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός: Μια ανάσα έχει απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς που ήρθε και έφερε αέρα ανανέωσης στη μυθοπλασία.

Ο Σασμός είναι η σειρά που «ταρακούνησε» τα τηλεοπτικά ύδατα καθώς τόσο η ιστορία, όσο και το καστ (που συνεχώς προστίθενται σε αυτό σπουδαίοι ηθοποιοί) αλλά και η σκηνοθεσία έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει και καθόλου να μην βαρυγκωμήσει που έρχεται ένας ακόμη νέος κύκλος που θα φέρει συγκλονιστικές ανατροπές.

Τα νούμερα τηλεθέασης εξάλλου το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η πρεμιέρα του 3ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με ένα επεισόδιο τόσο δυνατό που θα προκαλέσει τριγμούς!

Ο προγραμματισμός της σειράς δεν έχει καμία αλλαγή από την περασμένη σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως θα καλύπτει το slot των 21:00 από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε να υπάρχουν σκέψεις αλλαγής προγραμματισμού λόγω της νέας σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα» που θα προβάλλει το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 24-09 δεν έχει καμία ισχύ καθώς στον Alpha γνωρίζουν από πως από η μια η σειρά έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που περιμένει αγωνιωδώς τις εξελίξεις και από την άλλη ο υγιής ανταγωνισμός για τους ανθρώπους του Alpha ήταν και παραμένει κομμάτι που φέρνει πρόοδο και μεγαλύτερο δυναμισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό