19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σασμός: Η Θοδώρα ξεκαθαρίζει στον Γιώργο τη σχέση τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Σασμός: Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο εναντίον του Λάζαρου που δεν θα τις βάλει, όμως, σε μπελάδες.

Θέλει κι εκείνη όσο τίποτα να πληρώσει με αίμα τον θάνατο του εγγονού της, αλλά ξέρει πως είναι επικίνδυνο να πάνε μόνες τους να τον συναντήσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως οι Σταματάκηδες έχουν μάθει την κρυψώνα του. Και καθώς ο Αντώνης υποβάλλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει από την Αθήνα εντελώς αλλαγμένη. Η επιστροφή της κοπέλας χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στον Γιώργο από την αρχή.

Παράλληλα, η Αργυρώ ζητάει επίμονα από τον Αστέρη να της αποκαλύψει τους λόγους που δεν μιλάει ούτε στη μητέρα του ούτε στον Μαθιό αλλά και που δεν τους επιτρέπει να δουν καν τον Πετρή, αλλά εκείνος συνεχίζει να μην της εξομολογείται όσα έχουν γίνει. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα συναντάει τον Αντρέα στο νεκροταφείο και έρχονται σε σύγκρουση. Τα λόγια του την αναστατώνουν και η γυναίκα καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό