21.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας στη φυλακή – Τον ανακρίνει αυτός που δεν πρέπει

Ειδήσεις Ελλάδα

MEDIA

29 Δεκεμβρίου 2023 – 12:39

O νέος χρόνος πρόκειται να φέρει μεγάλες ανατροπές στα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Σασμός» που παρακολουθούμε στον ALPHA.

Η σειρά του καναλιού που συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας στη φυλακή – Τον ανακρίνει αυτός που δεν πρέπει

Από τη στιγμή που ο Αντρέας επέστρεψε στην Κρήτη, ξ κατάσταση ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες μυρίζει μπαρούτι.

Τα τραύματα που έχει από την παιδική τους ηλικία τού γεννούν μίσος για την οικογένειά τους και συγκεκριμένα για τον Μαθιό, τον οποίο θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί.

Ειδικά μετά τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντρέας έχοντας σύμμαχο τον Τηλέμαχο αλλά και τους Μουντάκηδες σχεδιάζουν να χτυπήσουν τον Μαθιό πιστεύοντας πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό του άντρα.

Ωστόσο, αυτή η επιμονή του να επιτεθεί στον Σταματάκη θα είναι και η αιτία για να μπει στο στόχαστρο του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει όλες τις άλυτες υποθέσεις που αφορούν τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες στην Άνω Ποριά.

Ο Αντρέας ετοιμάζει προσεκτικά επίθεση στον Μαθιό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του τελευταίου από το αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται.

Ο Γιάννος, ο οποίος είναι ξάδελφος του Λάζαρου, ύστερα από εντολή του Αντρέα παραφυλάει έξω από το τμήμα και με την πρώτη ευκαιρία βγάζει όπλο, στοχεύει τον Μαθιό και πυροβολεί.

Όμως, χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της Ντίνας, ο τελευταίος σώζεται, αν και η ίδια τραυματίζεται, καθώς η σφαίρα τη χτυπάει.

Μετά τον πυροβολισμό εναντίον του Μαθιού, σημαίνει συναγερμός προκειμένου να συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα προς τον Αντρέα και τους συγγενείες του Λάζαρου, με τον δυναμικό εισαγγελέα να επεμβαίνει.

Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη του νήματος και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Έτσι, ανακρίνει τον Αντρέα λέγοντάς του πως έχει στα χέρια του όλο τον φάκελό του και γνωρίζει το βεβαρυμένο παρελθόν του.

Ο Αντρέας δεν παραδέχεται τίποτα, ωστόσο ο εισαγγελέας είναι σίγουρος και δίνει εντολή να μπουν τα δύο αδέλφια στο κρατητήριο.

Δείτε το trailer από τα νέα επεισόδια που έρχονται 

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Αντώνη και Γιακωβάκη – Αυτή ευθύνεται!

Σασμός: Το τέλος δε γράφτηκε ακόμα-Έρχεται και 4η σεζόν;

Σασμός: Έρχεται το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο της χρονιάς-Όλα όσα θα συμβούν!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό