16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σαρώνει με το Alan Wake 2, ετοιμάζει remakes των Max Payne 1 & 2 και το Control 2

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τρομερή υποδοχή των gamers στο πραγματικά εξαιρετικό Alan Wake 2 ανεβάζει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες για τα επόμενα projects της Remedy, η οποία παραδέχεται ήδη πως έχει στραφεί στην ανάπτυξη του Control 2, των remakes για τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς Max Payne, καθώς και στο μυστηριώδες Codename Vanguard.

Στην πρόσφατη ενημέρωση των μετόχων, ο CEO της εταιρείας, Tero Virtala, αποκάλυψε πως τα remakes των Max Payne 1 & 2 θα κυκλοφορήσουν μαζί σε ένα πακέτο με τις ευλογίες της Rockstar Games και πλέον έχουν καταλήξει στην φιλοσοφία για να ξεκινήσουν την ανάπτυξη τους.

Από την άλλη, το Control 2 βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και θα μείνει σε αυτήν την κατάσταση για τα επόμενα τρίμηνα, άρα αντιλαμβάνεστε πως θα πρώτα θα δούμε τα Max Payne 1 & 2 remakes και έπειτα θα εστιάσουν πλήρως στο Control 2. Το σίγουρο είναι ότι πλέον η Remedy έχει αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει ένα service-based game που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι gamers για πολλά χρόνια.

Τέλος, το Codename Vanguard βρίσκεται σε εμβρυϊκό στάδιο και θα αναπτυχθεί συνεργατικά με άλλη εταιρεία, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Για την ώρα, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και βουτήξτε στον κόσμο του Alan Wake 2.

[Remedy]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό