23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σαρωτικός Άρης στο Αγρίνιο, «κέρασε» τεσσάρα τον Παναιτωλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετικός ο Άρης για ένα ακόμη ματς και σημαντικό τρίποντο στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να δείξει ανωτερότητα κόντρα στον Παναιτωλικό και χωρίς να ζοριστεί μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 4-0 για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «κίτρινοι» είχαν πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1, χάρις σε γκολ του Τζούρασεκ στο 19′ (πρώτο του με τους Θεσσαλονικείς). Ο Σουλεϊμάνοφ είχε διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του στο 78′, ενώ με γκολ των Κίκε Σαβέριο (90′) και Ζαμόρα (96′) διαμορφώθηκε το τελικό 0-4.

Το ματς

Από νωρίς στο ματς οι δύο ομάδες είχαν δείξει ότι δεν θέλουν να παίξουν αμυντικά και να περιμένουν μία επίθεση για να βρουν το γκολ. Μπορεί τα πρώτα λεπτά του αγώνα να έλειπε η κλασική ευκαιρία για γκολ, όμως ο ρυθμός ήταν καλός, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. 

Στην πρώτη του ουσιαστικά τελική, ο Άρης ήταν αυτός που χαμογέλασε. Ο Νέβεν Τζούρασεκ υποδέχθηκε μία πάσα από τον Γιάννη Φετφατζίδη και σε μία φάση που κανείς ίσως να μην περίμενε να σουτάρει, έκανε ένα «μυτάκι» στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με τη βοήθεια του δοκαριού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο.

Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Τζούρασεκ και Φετφατζίδη, ωστόσο δεν είχαν μπορέσει να διπλασιάσουν τα γκολ τους. 

Ο Παναιτωλικός δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, με πρωταγωνιστή τον Σενγκέλια, ωστόσο τη μία φορά ο Χουτεσιώτης είπε «όχι», ενώ στη δεύτερη ο Ρόουζ με τάκλιν.

Το δεύτερο μέρος

Οι γηπεδούχοι είχαν μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος προκειμένου να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, με την πρώτη τους τελική προσπάθεια να είναι με τον Ντουάρτε στο 53′, ένα σουτ που κατέληξε αρκετά ψηλά.

Έκτοτε ωστόσο ο Άρης είχε πάρει την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει ένα δεύτερο γκολ. Ο Σουλεϊμάνοφ στο 65′ είχε βγει τετ α τετ, ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την καλή ευκαιρία. Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Σαβέριο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο ο Στέφανος Καπίνο έκανε φανταστική απόκρουση για να κρατήσει το 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ και τελικά δικαιώθηκαν στο 78′. Οι «κίτρινοι» άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα και ο Σουλεϊμάνοφ μπόρεσε από κοντά να κάνει το 0-2.

Στο 89′ ο Σενγκέλια έχασε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, με τον Άρη να κάνει τρία τα τέρματά του στην κόντρα επίθεση με τον Κίκε Σαβέριο στο 90′. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 96′ ο Ζαμόρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό