15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια πέταξε για πάντα ο αετός μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«18/6/92! Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια, πέταξε στο γαλάζιο του ουρανού μας για πάντα ο αετός μας Υποσμηναγός(Ι) Νικόλαος Σιαλμάς! Οι ουρανοί είναι, και θα παραμείνουν για πάντα δικοί μας! Δεν ξεχνάμε!ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τοn θανάσιμο τραυματισμό του Υποσμηναγού (Ι) Νικολαόυ Σιαλμά κατα τη διάρκεια αποστολής αναχαίτισης τουρκικών F-16 νοτίως του Αγίου Ευστρατίου.

“Πριν από 30 έτη, ο Υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς θυσιάστηκε για την Ελευθερία και την Πατρίδα. Ήταν ο Ήρωας μιας καθημερινότητας που βιώνουν οι ακρίτες εδώ και χρόνια, αναγνωρίζοντας την αυταπάρνηση των χειριστών της Π.Α. στον όρκο τους. Γι’ αυτό χρειάζεται ενότητα και διαρκής εγρήγορση. Αθάνατος!”

Αυτό επισήμανε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το θανάσιμο τραυματισμό του Υποσμηναγού (Ι) Νικολαόυ Σιαλμά κατα τη διάρκεια αποστολής αναχαίτισης τουρκικών F-16 νοτίως του Αγίου Ευστρατίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό