17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Σίφουνας» ΠΑΟΚ, πέρασε από τον Βόλο με 5-1 και τώρα… Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν καταλαβαίνει από… κρύα ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» κέρδισε εύκολα τον Βόλο με 5-1 στο «Πανθεσσαλικό» για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού (22′). Το 2-0 το σημείωσε ο Τόμας Μουργκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1′). Οι Θεσσαλονικείς δεν έμειναν εκεί με τον Βούλγαρο εξτρέμ της ομάδας να βάζει ένα γκολ-ποίημα για το 3-0 (52′). Ο Μίλος Ντέλετιτς μπορεί να μείωσε σε 3-1 στο 58′, αλλά ο Ταΐσον διαμόρφωσε το 4-1 λίγα λεπτά μετά (71′). Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζίμας στο 89’΄για το τελικό 5-1.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′. Ο Κεντζιόρα έκανε μια βαθιά μπαλιά για τον Ντεσπόντοφ, ο οποίος με μία όμορφη ντρίμπλα πέρασε τους Λούνα και Ράτσιτς και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Βόλου, για να κάνει το 1-0. 

Στο 28′ η ομάδα του Λόπεθ ισοφάρισε, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Μύγα, ο οποίος ήταν αυτός που είχε βάλει την μπάλα στα δίχτυα.  

Ο «δικέφαλος του βορρά» βρήκε και άλλο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′). Ο Τσοκάνης έκανε ένα… παιδικό λάθος και ο Μούργκ το εκμεταλλεύτηκε, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με ένα όμορφο τελείωμα (2-0).

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχαν και άλλο γκολ. Ο Βούλγαρος διεθνής πέτυχε ένα γκολ-ποίημα εκτός περιοχής και διαμόρφωσε το 3-0 (52′). 

Οι Βολιώτες μείωσαν σε 3-1 με τον Ντέλετιτς να παίρνει την μπάλα από τον Γκλάβτσιτς και να σκοράρει από κοντινή θέση (58′). Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό είναι το πρώτο γκολ που πετυχαίνουν οι γηπεδούχοι κόντρα στους Θεσσαλονικείς εντός έδρας. 

Το 4-1 γκολ ήρθε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τον Ταΐσον να βάζει ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από το ημικύκλιο της περιοχής και να «εκτελεί» τον Κόστιτς (71′). 

Ο Τζίμας πέτυχε το πέμπτο και τελευταίο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Έλληνα χαφ να βγαίνει τετ-α-τετ και να «γράφει» το τελικό 5-1 στην αναμέτρηση (89′).  

Αυτή η νίκη έφερε τον ΠΑΟΚ στους 44 βαθμούς και να μένει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Όσο για τον Βόλο, βρίσκεται… μόνος στην 12η θέση και στους 14 βαθμούς με την καρέκλα του Άνχελ Λόπεθ να… τρίζει.

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό