25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέθετει πρώτη το ποσό των 200 ευρώ στο ΤΑΣΕΗ – Το ευχαριστήριο μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, 10:00

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη και το ενδεχόμενο να διαγραφούν από το ΣΕΗ, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το ποσό των 200 ευρώ που είχε αναφέρει σε κάποιες συνεντεύξεις του.
 
 «Έχω υποστεί πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο χρόνος μου δεν γίνεται σεβαστός από πολλές εκπομπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήταν αιχμηρή η ανάρτησή μου γιατί έχω ζητήσει να δίνεται ένα ποσό στο ταμείο του ΣΕΗ κάθε φορά που βγαίνω σε κάθε εκπομπή. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω Μέχρι να γίνει», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτησή του όπου έγραφε:

«Καλημέρα σε όλους. Λόγω της αφόρητης πίεσης που δέχομαι από εκπομπές και δημοσιογράφους σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών για τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και την πορεία των υποθέσεων των υπό καταγγελία ηθοποιών-μελών μας για πειθαρχικά και άλλα αδικήματα, θα συνιστούσα παρακλητικά και ευγενικά ψυχραιμία και υπομονή ως την ημέρα που αρχές Απριλίου η Γενική Συνέλευση των ηθοποιών θα αποφασίσει , αφού είναι η μόνη αρμόδια με την ψήφο της. Δεν ανακοινώνουμε αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού δεν σχολιάζεται από εμάς. Επίσης μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός, ότι ενώ όλοι συμφωνούν πως η ευγενική μου παράκληση προς τα κανάλια και τις εκπομπές να δίνουν 200 ευρώ κάθε φορά που θα καταναλώνουμε χρόνο για να γεμίζουμε τον χρόνο των εκπομπών, στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ για τις σοβαρές ανάγκες πολλών ανέργων ηθοποιών , ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί από κανέναν. Θα το ζητήσουμε λοιπόν και επίσημα εγγράφως. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων αλλά οι αντοχές μας έχουν όρια και δεν μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι της αποκλειστικότητας δηλώσεων και εμφανίσεων. Για μας όλες οι εκπομπές είναι φιλικές και δεν ξεχωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».
Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου  δεσμεύτηκε προσωπικά, ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός, θέλοντας να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια είπε σε ανάρτησή του λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό