23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air ένταση με συνεργάτη της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια έντονη στιγμή είχαν στον τηλεοπτικό “αέρα” η Σίσσυ Χρηστίδου και ο συνεργάτης της Νίκος Συρίγος τo Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Αφορμή ήταν το σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος επειδή μέσα απο την εκπομπή δεν προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για την Μαρία Καρυστιανού και τα λεγόμενά της στην εξεταστική της Βουλής για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Νίκος Συρίγος είπε χαρακτηριστικά: 

«Το πρόσωπο της εβδομάδας δεν είναι ο Γιώργος Νταλάρας, παρότι αυτόν ανέδειξαν οι εκπομπές ως πρώτο θέμα, αλλά η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα που πήγε στην εξεταστική της Βουλής και είπε αυτά που θέλαμε να πούμε όλοι. Αυτό είναι το πρόσωπο της εβδομάδας. Επειδή το ανέφερε και ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξή του, αλλά δεν μπορέσαμε να το βάλουμε, προφανώς, είναι 53 λεπτά… Πρέπει να δίνουμε λόγο και έμφαση στα πρόσωπα τα πραγματικά, όπως είναι η Μαρία Καρυστιανού».

Τα λόγια του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, οποία του απάντησε ως εξής: 

«Πάλι είναι ένα δάκτυλο εδώ και δεν μου αρέσει αυτό. Όντως ήταν συγκλονιστική η τοποθέτησή της, αλλά εμείς δεν το είδαμε εδώ. Το να το τοποθετείς σε αυτή την κουβέντα, μειώνει εμάς, μειώνει την κουβέντα, μειώνει το περιεχόμενο της εκπομπής, τον αρχισυντάκτη και τα λοιπά. Εμείς μιλήσαμε με τη γυναίκα και δεν ήθελε να μιλήσει. Λες ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό το πρόσωπο, ενώ εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι άσχετο με τη συζήτηση και φαίνεται δεικτικό το να το τοποθετείς εδώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό